HVEM ER JEG?


Mit navn er Jeanette Frost Ebstrup. Jeg er læge og har en ph.d. i mental sundhed. 

Mit fokus ligger på den "positive mentale sundhed" altså - hvordan træner vi trivsel, vækst og flourishing. Mine veje har ført mig til en certificering i Human Flourishing fra The Flourishing Center i USA samt en titel som certificeret Compassion Instruktør ved Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet. Sidstnævnte giver mulighed for at undervise det

8-ugers standardiserede og forskningsbaserede kursus "Træning I Compassion" (TIC), hvor du træner compassion for andre og for selv (self-compassion). 

Jeg hjælper såvel private som professionelle, hvor

førstnævnte målretter sig pårørende med svære livsomstændigheder eller dig, der blot gerne vil træne din egen trivsel og mentale velvære.

Facilitering og undervisning for professionelle målretter sig ledere med personaleansvar samt sundhedsprofessionelle, der i deres daglige virke er i kontakt med og skal kunne rumme andre menneskers lidelse og smerte.

Er du ikke i den umiddelbare målgruppe, men har interesse for, hvordan vi aktivt træner vores trivsel og professionelle livskvalitet - så kontakt mig alligevel.


På forhåbentlig genhør